Pauza / SPORT

Na Bjelašnici održan menadžerski turnir "R&S odbojka na snijegu 2019"

10.02.2019. 12:01 / Izvor: Akta.ba

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je svojim klijentima pružila priliku za sportske aktivnosti, međusobna druženja i promovisanje zdravog načina života.

Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini. Učestvovale su ekipe iz sljedećih kompanija: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo Banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Perutnina Ptuj, R&S Sarajevo, Sarajevo osiguranje, Sberbank BH, UniCredit Bank i UNIQA osiguranje.

Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S d.o.o. Sarajevo je izrazio zadovoljstvo održanim takmičenjem.

"Nama je izuzetno drago što smo u opuštenoj atmosferi okupili naše klijente i družili se sa njima. Prilike za ovakva okupljanja su rijetke i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli da ga organizujemo. R&S, pored toga, podržava održavanje sportskih aktivnosti u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika".

Takmičari i prisutni posmatrači su uživali u utakmicama i svježem planinskom vazduhu. Svi posjetioci su imali priliku bodriti timove na tribinama koje su postavljene samo za ovu namjenu. 

Tim koji se najviše iskazao i osvojio prvo mjesto dolazi iz kompanije Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, dok su drugo i treće mjesto osvojili timovi iz kompanija Addiko Bank i R&S Sarajevo.

Takmičar iz pobjedničke ekipe Murat Čengić je ovom prilikom rekao: "Sve super, organizacija odlična. Druženje odlično, puno zabave. Nadamo se da će se isto ponoviti naredne godine."

Odbojkaški turnir je održan u okviru 14. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju, tradicionalnog okupljanja menadžera sa zabavnim i sportskim sadržajima.

 


 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza