Pauza

Na takmičenju menadžera u skijanju na Bjelašnici – FDS osvojila prvo mjesto u kategoriji "Dame"

15.02.2010. 15:51 / Izvor: eKapija.ba

U subotu 13. februara na Bjelašnici je održano 7. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju AUDI RACE 2010 na kojem je učestvovalo šest predstavnika Fabrike duhana Sarajevo u konkurenciji čak 58 takmičara iz 44 kompanije.

Vožene su dvije veleslalom trke, takmičari su bili podijeljeni u tri kategorije: Manageri do 50 godina, Manageri preko 50 godina, Dame.

Predstavnici FDS-a u kategoriji do 50 godina, su bili Haris Kozić (22. mjesto), Kenan Avdagić (27.) i Atif Džinalić (29.), dok je u konkurenciji menadžera preko 50 godina Ismet Alić zauzeo 8., a Maid Biber 9. mjesto.

U konkurenciji Dama, ispred FDSa se takmičila mlada Anesa Hanjalić, koja već drugu godinu zaredom osvaja prvo mjesto.

Kako bi se olimpijskim planinama vratio stari sjaj i značaj, Fabrika duhana Sarajevo je sa zadovoljstvom odlučila podržati manifestaciju koja afirmiše Bjelašnicu i skijanje u Bosni i Hercegovini, te biti Zlatni sponzor 7. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju koje iz godine u godinu privlači sve veću pažnju, kako kompanija, tako i gledalaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza