Pauza

Najava emisije "Naked TV" za 15.03.2009. godine: Izlasci, provod i zabava

10.03.2009. 13:56 / Izvor: eKapija.ba

Zajednički jezik mladih u cijelom svijetu je jedan i najbolje ga ilustruju tri riječi: izlasci, provod i zabava. Naked TV donosi vam atmosferu sedam ludih noći i zanimljive detalje sa noćnih izlazaka.

Ekipa Naked TV je posjetila najpopularnije klubove i naprosto uživala u ambijentu koji tamo vlada. Pokušali su doznati koji je najbolji dan za izlazak i bili iznenađeni činjenicom da vikend polako gubi prioritet te da se sve češće izlazi radnim danima naročito četvrtkom. Mladi ljudi koji su anketirani ovo objašnjavaju činjenicom da većina njih nema posao te da na neki način moraju ispuniti slobodno vrijeme, a da njihove žurke finasiraju roditelji.

Nakon noćnih provoda zabavio ih je i odlazak na takmičenje u bacanju papirnih aviona.

"U okviru tri kategorije biran je najuspješniji takmičar koji će imati priliku da kao predstavnik BIH otputuje na svjetsko prvenstvo. Uz ovo dodjeljujemo dvije karte i jednoj novinarskoj ekipi, pa okušajte i vi sreću", rekla je Sanela Vujović.

Samo 20 cm nedostajalo je Arminu i Ilmi da budu jedina bh. TV ekipa u Salzburgu, no opet su putovali, ovoga puta u Zavidoviće gdje ih je, uobičajeno, dočekao Naked vodič.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza