Pauza

Najava za peto izdanje emisije "Društvo znanje 2" za 30.06.2009. godine

29.06.2009. 15:52 / Izvor: eKapija.ba

U petom izdanju emisija "Društvo znanja" donosi opsežan izvještaj sa promocije novih članova Akademije nauka i umjetnosti BiH, kao i promocije 12 novih doktora nauka Sarajevskog univerziteta.

Ekipa emisije prisustvovala je i prezentaciji još jednog od projekata digitalizacije kutlurne baštine u BiH, i to objekta crkve sv. Trojice u Mostaru koju je napravila Sarajevska škola za nauku i tehnologiju.

Kroz rubriku Minute BH Telecoma gledaoci će moći saznati više o mogućnostima bežičnog priključka na internet putem ADSL rutera te o projektu uvođenja fiber optičkog kabla u domove u BiH.

U izlog knjige biće predstavljeno još jedno domaće djelo – "Transcendentalna filozofija i odrednice moderne" autora prof. Samira Arnautovića.

Gledaoci mogu nastaviti igrati nagradnu igru te osvojiti dva mobilna telefona saultra start paketima. Kontakt e-mail redakcije je dz@fotoart.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza