Najočekivaniji film ove godine od večeras u Multiplexu "Ekran" Zenica

02.10.2019. 13:19 / Izvor: Akta.ba
Najočekivaniji film ove godine od večeras u Multiplexu 'Ekran' Zenica

Prvi film o Jokeru, publika Multiplexa Ekran Zenica, će već u srijedu moći gledati pretpremijerno u 20:30, a od četvrtka na redovnom programu u dva termina, od 18:00 i 20:30 sati.

Vjerovatno najveća neispričana filmska priča napokon je spremna za velika platna, ali i fanove širom svijeta koji su dobili mračni triler o najpoznatijem negativcu Gotham Cityja – Jokeru. Film „Joker“ već sada je dobitnik nekoliko nagrada, a najvažnija je svakako Zlatni lav u Veneciji za najbolji film.

Ovaj, sudeći po kritici, maestralni uradak Todda Phillipsa u izvedbi izvrsnoga Joaqina Phoenixa, svakako spada u red onih filmova o kojima će se dugo pričati i koji će ostati zapisani u memoare filmske umjetnosti. 

Prvi film o Jokeru, publika Multiplexa „Ekran“ Zenica, će već u srijedu moći gledati pretpremijerno u 20:30, a od četvrtka na redovnom programu u dva termina, od 18:00 i 20:30 sati.

Za najmlađu publiku stiže animirani film JETI – SNJEŽNI ČOVJEK, koji nas vodi u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica Šangaja do snježnih pejzaža Himalaja, koji svojom ljepotom oduzimaju dah. Kada tinejdžerka Yi slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja: tom magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno sa njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2nJN07v, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza