Nastavlja se program Carlsberg Beer Garden Special u parku Hastahana

20.08.2019. 10:14 / Izvor: Akta.ba
Nastavlja se program Carlsberg Beer Garden Special u parku Hastahana

Tokom trajanja programa Carlsberg Beer Garde Special posjetitelje pivnice u parku Hastahana očekuju i promotivne cijene piva, ali i brojne druge specijalne ponude.

Nakon odličnih koncerata grupa Zoster, Konvoj, Aida Trio i Gonzo, program Carlsberg Beer Garden Special u parku Hastahana će do 23. augusta ponuditi još nekoliko veoma zanimljivih nastupa.

U utorak 20. augusta za zagrijavanje od 21 sat bit će zaduženi Beća i Faja, dok od 23 nastupa Gitarinet Groove System iz Beograda, koji na svojim koncertima kombinira funk, house, hip-hop, reggae, swing, electro, dub, drum 'n bass…, a sve to sa pjevanjem u višeglasju. Ova ekipa odličnih muzičara kvalitet je dokazala i pobjedom u show programu „Najbolji orkestri Srbije“.

Srijeda 21. augusta rezervisana je za koncert grupe Dizbee Jazz Trio od 21 sat, dok od 23 sata nastupa odlični bosansko-hercegovački muzičar i vokalista Allen Lemešević, u pratnji svog benda Music Theatre.

U četvrtak 22. augusta će od 21 sat publiku zagrijavati duo Merima i Haris, dok od 23 sata po prvi put u Sarajevu nastupa muzička senzacija iz Zagreba – grupa Gelato Sisters, retro bend koji izvodi hitove iz 40-tih i 50-tih godina i koji je početkom ove godine imao veoma zapažen nastup na Dori, takmičenju za hrvatskog predstavnika na Eurosongu.

Program Carlsberg Beer Garden Special bit će zaključen u petak, 23. augusta nastupima Gordan Dizdarević – Grk Trija od 21 sat, nakon čega će uslijediti koncert grupe Pochko & New Primitives Songs sa repertoarom pjesama grupa koje su bile dijelom čuvenog sarajevskog New primitives pokreta.

Tokom trajanja programa Carlsberg Beer Garde Special posjetitelje pivnice u parku Hastahana očekuju i promotivne cijene piva, ali i brojne druge specijalne ponude.

Carlsberg Beer Garden sa redovnim muzičkim programima od 21 sat nastavlja i nakon 23. augusta. Subotom je na programu Romantična subota sa Zubanom, nedjeljom i utorkom sviraju i pjevaju Beća i Faja, ponedjeljkom i četvrtkom Merima i Haris, srijedom nastupa Sarajevo Jazz Guerilla, dok se petkom dešavaju posebni muzički programi.

Tako će biti sve do 29. septembra, do kada traje manifestacija „Ljeto u parku – Hastahana“.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza