Pauza / KULTURA I FILM

Ne propustite knjigu Ekonomija 18. izdanje po senzacionalnoj cijeni!

Ekonomija 18. Izdanje – knjiga iz ponude Naklade Mate koja je prevedena na više od 45 jezika i prodana u desecima milijuna primjeraka!

19.04.2016. 10:30 / Izvor: Akta.ba

Ekonomija 18. Izdanje – knjiga iz ponude Naklade Mate koja je prevedena na više od 45 jezika i prodana u desecima milijuna primjeraka!

Tvrdi uvez, 800 str., 20,0 x 25,0 cm; srpski jezik, latinica

Cijena: 108,00 KM

Akcijska cijena: 30,00 KM

Sadržaj ovog kapitalnog djela stalno se mijenja i nadopunjuje najaktualnijim temama, ali njegovi autori, Samuelson (prvi Amerikanac koji je godine 1970. dobio Nobelovu nagradu za ekonomiju) i Nordhaus (profesor na Yaleu i član tima Cowlesove zaklade za istraživanje iz ekonomije i Nacionalnog ureda za ekonomska istraživanja), svojim pristupom u izradi ovog, 18. izdanja, jasno pokazuju da se vrijedi držati starog i uspješnog recepta. To dokazuje činjenica da je način obrade pojmova, procesa i institucija ekonomskog života u knjizi prikazan na veoma jednostavan i razumljiv način. Primjeri i grafički prikazi dodatno povećavaju razumljivost sadržaja. Vrijednost knjige raste i sa činjenicom da je Samuelson dobitnik Nobelove nagrade te je jedan od rijetkih ekonomista koji može komunicirati sa najširom javnosti o kompleksnim i stručnim problemima.

•          U cijenu je uključen PDV

•          Trošak dostave za područje BiH snosi Naklada MATE

•          Upite i narudžbe se primaju na mail naklada.mate@infoneum.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza