Nevjerovatni akcioni triler "Neboder" u Multiplex Ekranu Zenica

10.07.2018. 14:06 / Izvor: Akta.ba
Nevjerovatni akcioni triler 'Neboder' u Multiplex Ekranu Zenica

Planetarna zvijezda, Dwayne Johnson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru Neboder.

Od četvrtka 12. jula ne propustite pogledati nevjerovatni akcioni triler “NEBODER” i akciju koju predvode Dave Bautista i Sylvester Stallone “PLAN ZA BIJEG 2”

NEBODER (SKYSCRAPER)

Planetarna zvijezda, Dwayne Johnson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru NEBODER. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sawyer, sada radi kao obezbjeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkrit će da najviša i najbezbjednija zgrada na svijetu završava u plamenu. Dok čovjek za kojim se traga bježi, Sawyer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati.

 

PLAN ZA BIJEG 2 (ESACPE PLAN 2)

Nastavak akcijskog spektakla iz 2013. godine. Nadprosječni duo je pobjegao iz najnaprednijeg, futurističkog i visokotehnološkog zatvora, nakon što su neopravdano optuženi i zatvoreni. Godinama nakon što je pobjegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobjeći, Ray je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen vratiti se u pakao na zemlji i ponovo pobjeći iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Hades.

Termin prikazivanja svaki dan od: 20:00 sati.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza