Niz filmskih večeri u Code Hub-u Mostar

04.05.2019. 07:49 / Izvor: Akta.ba
Niz filmskih večeri u Code Hub-u Mostar

Sudjelovanje na svim projekcijama je besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su već prije imali priliku upoznati se s radom ovog japanskog redatelja.

Code Hub Mostar, prvi coworking prostor u središtu Mostara otvoren od strane INTERA Tehnološkog Parka, više od godinu dana predstavlja idealno mjesto za rad, učenje, ostvarivanje poslovnih kontakata, ali i za zabavu i druženje s prijateljima i kolegama.

Nizom suradnji i partnerstava, Code Hub Mostar svojim korisnicima i široj javnosti pruža pristup jedinstvenim i zanimljivim sadržajima. Kako bi proljetne nedjeljne večeri učinio još ugodnijima, Code Hub Mostar u suradnji s Mostar Summer Youth Programme organizira niz izdanja Code Movie Nights-a. Šest filmskih večeri bit će dijelom jedinstvenog Festivala animiranog filma kojeg će obilježiti projekcije filmova japanskog redatelja Hayao Miyazaki-a. Svake nedjelje od 5.5. do 9.6.2019. godine točno u 18h u ovom coworking prostoru će se prikazivati jedan animirani film, a projekciju će upotpuniti i kratki razgovori na temu svakog filma. Filmovi ovog redatelja se dotiču svevremenskih tema poput odnosa između ljudi i prirode, zaštite okoliša, obitelji i prijateljstva, ali i snage mladih ljudi. Protagonisti njegovih filmova gotovo su uvijek kompleksni, nikada posve dobri ili posve loši.

Sudjelovanje na svim projekcijama je besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su već prije imali priliku upoznati se s radom ovog japanskog redatelja, ali i oni koji to tek žele postati. Registracija nije potrebna, dovoljno je da svi zainteresirani dođu u nedjelju u Code Hub Mostar.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza