Pauza

Nobel corporation: Ugradite filter, ne budite filter!

30.06.2014. 14:50 / Izvor: eKapija.ba

Obzirom na novonastalu situaciju u našoj državi, u suradnji sa dobavljačem Nobel corporation d.o.o.  pokrenuo  je akciju "Nagradite sebe".

Akcija se odnosi na najprodavaniji sistem za filtriranje vode RO 5 Basis (F 300), te je ograničena količinom i vremenom trajanja.

Ono što Vam Nobel corporation d.o.o. nudi je dobrodošlica u lakši i zdraviji način života i stepenica više. Nudi Vam čistu vodu iz Vaše vlastite punionice vode koju ćete koristiti svaki dan, 24 sata dnevno do kraja svog života.

Svaki dan preko 100 litara ČISTE I PITKE VODE.

Nobel corporation d.o.o. nudi Vam uštedu u stvarnom novcu, u fizičkom obliku, koji možete ostavljati na stranu i rasporediti po Vašoj želji.

Sigurnost, prvenstveno zdravstvenu za Vas i vašu obitelj.

Sebi i svojoj djeci želite najbolje! Jeste li sigurni da to danas imate?

RO 5  je sistem za filtriranje vode sa RO (REVERZNOM OSMOZOM). Najidealniji je sistem za domaćinstvo i ugrađuje se na dovod hladne vode unutar kuhinjskog elementa, te tretira vodu kroz 5 stupnjeva filtracije. Efikasno uklanja zamućenja, klor, kamenac (100%), i teške metale (95-98%). Radni tlak je min. 2,45 bara, i predviđen je za vodovodnu mrežu.

Detaljnije informacije o uređaju, karakteristike, kao i specifikaciju uređaja možete pročitati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza