Pauza

Nogometaši reprezentacije BiH i Miroslav Ćiro Blažević u novoj kampanji Konzuma

08.09.2009. 12:58 / Izvor: communis

Nedavno je započela nova kampanja Konzuma čiji su glavni protagonisti igrači nogometne reprezentacije BiH i Miroslav Ćiro Blažević, selektor reprezentacije BiH. Novi televizijski spot za pomenutu kampanju, pod rediteljskom palicom Antonia Nuića, snimljen je u Konzum Maxi prodavnici u sklopu BBI Centra u Sarajevu.

Spot donosi šaljivu priču u kojoj se uz glavne aktere Edina Džeku, Emira Spahića, Vedada Ibiševića te Miroslava Ćiru Blaževića, pojavljuje i poznata glumica Amina Begović. Oduševljeni kupci i posjetitelji BBI Centra za vrijeme snimanja spota rado su se slikali sa selektorom i poznatim nogometašima, koji su prisutnima podijelili mnoštvo autograma.

Ova kampanja uslijedila je nakon potpisivanja Ugovora o sponzorstvu između Konzuma i Nogometnog saveza BiH. Konzum je ovim spotom želio napraviti poveznicu između dobrih poslovnih rezultata u 5 godina poslovanja na bosanskohercegovačkom tržištu, te uspjeha i kvalitete mladih nogometnih nada i sportskih talenata, koji će voditi nogometnu reprezentaciju BiH na putu ka novim sportskim pobjedama.

Emitiranje TV spota kao dijela kampanje posvećene saradnji sa NSBiH upravo je započelo na svim televizijskim stanicama, dok će se određeni segmenti snimljenog spota koristiti i ubuduće u svrhu promocije brojnih akcija koje Konzum svakodnevno priređuje za svoje kupce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza