Pauza / KULTURA I FILM

Nova izdanja u online knjižari Knjiga.ba

Iz mjeseca u mjesec, ekipa najveće online knjižare u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi na adresi Knjiga.ba trudi se da obogati svoju ponudu.

30.01.2018. 12:23 / Izvor: Akta.ba

Iz mjeseca u mjesec, ekipa najveće online knjižare u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi na adresi Knjiga.ba trudi se da obogati svoju ponudu. Za ovaj put iz Knjiga.ba vam preporučuju ...

Szun Tzu - Umeće ratovanja - Celovito izdanje

Za Umeće ratovanja može se metaforički reći da je to srž vojne teorije švajcarske armije – djelo koje nudi različito oružje za bilo koju situaciju, ali je njegova glavna pouka "najbolje je pobijediti bez borbe". U zbijenom pakovanju pronaćićete sažete poglede o resursima, lukavstvu, motivu zarade, felksibilnosti, integritetu, tajnovitosti, brzini, pozicioniranju, iznenađenju, obmani, manipulaciji, odgovornosti, praktičnosti. Razmotrite samo jedan od brojnih Sun Cuovih savjeta: "Mada ste u stanju najviše borbene gotovosti, treba da djelujete nespremno."

Ev Erman  - 100 Montesori aktivnosti za otkrivanje sveta od 3-6 godina

Po Mariji Montesori, cilj vaspitanja jeste da se djetetu prenese obrazovanje koje mu omogućava da postane cjelovita osoba, prilagođena svom vremenu i svojoj sredini. Zbog toga ono mora da shvati svijet koji ga okružuje, da proučava život oko sebe i da osjeti da predstavlja njegov dio.

U ovoj knjizi predloženo je 100 aktivnosti koje pozivaju dijete da posmatra, koristi svoje ruke i eksperimentiše kako bi samo otkrilo svijet:

- geografije;
- prirode i botanike;
- svijet životinja;
- fizički svijet;
- vrijeme

Grupa autora - Zlatne bajke

Knjiga sadrži najveće klasične bajke na jednom mjestu.

Sadržaj:
- Crvenkapa
- Vuk i sedam jarića
- Snježana sedam patuljaka
- Ivica i Marica
- Pepeljuga
- Zlatokosa
- Ružno pače
- Tri praseta
- Uspavana ljepotica

Za još više zanimljivih naslova posjetite ih na adresi Knjiga.ba

PODIJELI:

TAGOVI:

#Knjiga.ba

#online knjižara

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza