Nova Vispak espresso kafa "Dream" oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Fest-a

21.03.2019. 09:54 / Izvor: Akta.ba
Nova Vispak espresso kafa 'Dream' oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Fest-a

Domaća kompanija Vispak je  na Coffe Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu "Dream", napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe.

Domaća kompanija Vispak je  na Coffe Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu "Dream", napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, a rezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe. Nije ni čudo što se tražila šoljica više.

Espresso kafa "Dream" namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetniju kafu. Spoj neodoljivog i kremastog okusa i mirisa koji je prilagođen željama konzumenata ovog napitka.

"Razvoj nove espresso kafe 'Dream' trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta", poručili su iz kompanije Vispak

Pored kvalitetnih sirovina, objezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proces koji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza