Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Novi multifunkcionalni Canon printeri

05.03.2014. 15:09 / Izvor: eKapija.ba

Canon Europe, svjetski lider u oblasti digitalne fotografije, predstavio je dva modela kompaktnih, jednostavnih za korištenje imageRUNNER A3 format crno-bijelih multifunkcionalnih printera: imageRUNNER 2202 i imageRUNNER 2202N.

Kao dio kontinuirane predanosti tržištu Bosne i Hercegovine, komande modela imageRUNNER 2202, kao i uputstva za korištenje dostupna su na službenim jezicima u BiH.

Predstavljeni modeli su jednostavni za korištenje i direktan su odgovor na ključne izazove kada je riječ o produktivnosti, kontroli troškova, sigurnosti i integraciji u mikro-timovima i malim radnim grupama.

Opcija Favourite settings omogućava brzi pristup često korištenim zadacima skeniranja i kopiranja, dok nova pametna MF Toolbox desktop aplikacija omogućava jednostavno skeniranje, pohranjivanje i dijeljenje dokumenata. Skenirane dokumente moguće je, u samo nekoliko koraka, sačuvati na računar u PDF formatu, priložiti ih u e-mail ili proslijediti određenoj aplikaciji.

Model imageRUNNER 2202 korisnicima u segmentu malih i srednjih preduzeća omogućava cjenovno pristupačno, a istovremeno visokokvalitetno printanje, kopiranje i skeniranju, uz kompaktni dizajn koji ne zahtijeva veliki prostor za uređaj.

Energetska efikasnost kao ključna karakteristika oba printera obuhvataju, vodeću u klasi, TEC ratings potrošnju – 2W u Sleep mode.

Oba modela nude produktivno 22ppm printanje, kopiranje i skeniranje. Model imageRUNNER 2202N je pripremljen za umrežavanje, s dodatnim prostorom za papir, dupleksom i automatskim uvlakačem za papir. Model imageRUNNER 2202 omogućava USB printanje, kopiranje i skeniranje na novim nivoima pristupačnosti i uključuje toner u kutiji.

Serija imageRUNNER 2202 dostupna je od marta 2014. godine.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza