Od 04. jula na repertoar Cinema Cityja stiže akciona avantura "Spider-Man"

03.07.2019. 09:36 / Izvor: Akta.ba
Od 04. jula na repertoar Cinema Cityja stiže akciona avantura 'Spider-Man'

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Priča o igračkama 4", "Tajane avanture kućnih ljubimaca 2" i "Pokemon: Detektiv Pikachu".

"Spider-Man: Daleko od kuće" (Spider-Man: Far from Home) je akciona avantura koja se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se tačno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ove godine ona je zahvatila cijelu Evropu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko zabavnih sedmica. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika a Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred njim leži teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

"Grijesi prošlosti" (Cold Blood Legacy) je akcioni triler u kojem glavne uloge tumače Jean Reno, Sarah Lind i Joe Anderson.

Duboko u američkoj šumi, u kolibi uz jezero, živi legendarni ubojica Henry, koji se izolirao od svijeta kako bi zaboravio posljednjih 30 godina svog života. Dane provodi sam, pecajući uz jezero. Henryju ne treba ništa više od tišine oko njega i drveća prekrivenog snijegom. Kada se ispred njegove kuće pojavi mlada ozlijeđena žena, Henry će morati odlučiti hoće li riskirati svoj život da bi ju spasio...

Pored dva nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcioni triler "Anna", zatim horor, triler "Annabelle 3", sa Madison Iseman, Verom Farmiga i Mckenna Grace u glavnim ulogama, te muzičku komediju " Juče"  od Oscarom nagrađenog redatelja Danny Boylea.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Priča o igračkama 4", "Tajane avanture kućnih ljubimaca 2" i "Pokemon: Detektiv Pikachu".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza