Odaberite baterije za kupatilo ili kuhinju u online trgovini Diskont.ba

23.01.2018. 09:07 / Izvor: Akta.ba
Odaberite baterije za kupatilo ili kuhinju u online trgovini Diskont.ba

Nekada je izbor baterija za kupatila i kuhinje bilo svedeno na par stilova, a materijali i boje su bili ograničeni na dve do tri vrste.

Nekada je izbor baterija za kupatila i kuhinje bilo svedeno na par stilova, a materijali i boje su bili ograničeni na dve do tri vrste. Danas postoji velika ponuda baterija koje se izrađuju od različitih materijala. Od baterija koje možete da uključite blagim dodirom do baterija koje čine čitav vodopad, postoje one koje su savršene samo za vaš dom. Naravno, od tolikog izbora, treba se odlučiti za stil, oblik i funkciju koji odgovaraju samo vama i vašem enterijeru. Nije lako, ali možete pronaći odgovarajući model uz uputstva kompanije Hidroinženjering & Economic.

Predstavljaju vam nekoliko savjeta koje bi trebalo da pratite tokom biranja baterija za kupatilo ili kuhinju.

Koji stil slavine odgovara vašem domu?

Bilo da je vaša kuhinja ili kupatilo tradicionalno ili ultra moderno, vaše baterije treba da se uklapaju u kompletan dekor vašeg enterijera.

Ako imate ukrase i tradicionalne linije, razmislite o korišćenju slavina sa sličnim detaljima. Za minimalistički prostor izaberite bateriju sa čistim linijama. Jaki metali poput hroma i nikla su sinonimi za moderan stil.

Uklopite bateriju sa dizajnom kade ili umivaonika

Prije nego što se odlučite za bateriju, pogledajte vašu kadu i umivaonik. Da li ono ima tradicionalan, moderan ili luksuzni stil?

Uklopite bateriju sa dizajnom kade i lavaboa. Mnogi proizvođači grupišu svoje proizvode prema stilu kako bi vam pomogli da izaberete najbolju slavinu za vaše kupatilo.

Izaberite bateriju sa načinom života vaše porodice. Ako imate više članova porodice i mnogo prljavih ruku koje će stalno biti u dodiru sa kuhinjskom baterijom, razmotrite mogućnost kupovine slavina koje se uključuju blagim dodirom. Ako je vaš dom mjesto gde se organizuje puno zabava, onda izaberite baterije koje će ostaviti utisak, sa visokim poliranim metalom ili dramatičnim oblikom koji će biti savršen za vaš prostor.  

Procijenite vaš budžet prilikom kupovine.

Baterije su jedan dio kuće o kojem ne razmišljamo dok ne moramo. Razmišljajte o baterijama i cijenama prije nego što dođe do toga da morate da ih kupite "po svaku cijenu". To će vam pomoći da ne kupujete bez razmišljanja. Ako imate mali budžet provedite dan tako što ćete istraživati različite opcije.

Baterije su sjajan ukras vašeg umivaonika, kade ili sudopere. Izaberite svoje omiljene modele u moru opcija koje danas imaju u Hidroinženjering & Economic, od bronzane slavine do sjajne zlatne ili brušenog nikla.

Iz Hidroinženjering & Economic d.o.o. Banja Luka  vam preporučuju da pogledate ponudu baterija za sve namjene u njihovoj online trgovini Diskont.ba  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza