Odložen start prikazivanja filma "Tiho mjesto 2"

13.03.2020. 09:31 / Izvor: Akta.ba
Odložen start prikazivanja filma 'Tiho mjesto 2'

Film je u naše kina trebalo da uđe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta.

Una film obavještava da će ulazak u kino trilera "Tiho mjesto 2" Johna Krasinskog i Emily Blunt biti odložen zbog brige i rastuće pandemije virusa Corona.

Film je u naše kina trebalo da uđe 19. marta kada i u Velikoj Britaniji, a u SAD dan kasnije 20. marta. Paramount još uvijek nije odredio novi datum.

"Poslije dužeg razmatranja i u svjetlu razvoja trenutne situacije sa virusom Corona i restrikcija globalnih putovanja i javnih okupljanja, Paramount Pictures pomjera start filma "Tiho mjesto 2" u kinima", piše u izjavi koju je studio danas objavio.

"Vjerujemo i podržavamo gledanje filma u kinima, i jedva čekamo da ove godine, kada budemo imali bolji uvid u uticaj pandemije na globalno tržište, film prikažemo kin publici."

Krasinski je, također, izdao saopštenje koje kaže: "Nešto na šta sam veoma ponosan jeste da kažu da je ovo film koji ljudi moraju zajedno da gledaju. S obzirom na okolnosti koje se brzo mijenjaju u svijetu oko nas, jasno je da nije pravo vrijeme za to. Budući da sam veoma uzbuđen da svi vi vidite naš film, sačekat ću sa ulaskom u kina sve DOK SVI NE BUDEMO MOGLI da ga gledamo zajedno! Za zajednički izlazak u kino! Vidimo se uskoro!"
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza