Pauza / KULTURA I FILM

Održan tradicionalni prijem HT Eroneta na festivalskom trgu

Na Trgu ispred Narodnog pozorišta tradicionalnim prijemom u organizaciji HT Eroneta, obilježena je deseta godišnjica generalnog pokroviteljstva Sarajevo Film Festivala.

18.08.2014. 11:48 / Izvor: eKapija.ba

Na Trgu ispred Narodnog pozorišta, u petak navečer, tradicionalnim prijemom u organizaciji HT Eroneta, obilježena je deseta godišnjica generalnog pokroviteljstva Sarajevo Film Festivala. Na prijemu su prisustvovali gosti iz javnog života, te poslovni partneri i gosti 20. izdanja SFF-a.

Prisutni su uživali u neformalnom druženju sa predstavnicima HT Eroneta i drugim gostima iz kulturnog, umjetničkog i javnog života, a festivalsku atmosferu su dodatno upotpunili članovi klape „Ragusa“ iz Dubrovnika, koji su priredili noć za pamćenje.  Ovim tradicionalnim prijemom je izraženo veliko zadovoljstvo što se po deseti put stvorila spona između HT Eroneta i SFF-a, te se nazdravilo uspješnoj suradnji.

HT Eronet, poštujući važnost filmske umjetnosti i kulture u BiH pored SFF-a sa velikim zadovoljstvom sponzorira i festivale kao što su Festival animiranog filma u Neumu NAFF, Mediteran Film Festival i Dane hrvatskog filma u Orašju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza