Otvaranje manifestacije "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" 21. decembra

20.12.2019. 09:01 / Izvor: Akta.ba
Otvaranje manifestacije 'Zima u Istočnom Novom Sarajevu' 21. decembra

Manifestacija je turističko zabavnog karaktera koja ima za cilj promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala.

Opština Istočno Novo Sarajevo i ove godine organizuje zimsko-turističku manifestaciju "Zima u Istočnom Novom Sarajevu“, koja će se održati u periodu od 21. decembra 2019. do 14. januara 2020. godine na trgu „Srbija“.

Manifestacija je turističko zabavnog karaktera koja ima za cilj promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo i namjenjena je svim građanima.

Povodom praznika Svetog Nikole u četvrtak, 19. decembra sa početkom u 12.00 časova za naše mališane, polaznike vrtića, biće upriličena tradicionalna podjela poklončića.

Svečano otvaranje manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ zakazano je za subotu, 21. decembra sa početkom u 20.00 časova, nakon kojeg će posjetioci moći uživati u koncertu pop pjevačice Goce Tržan.

Djeda Mraz ni ove godine nije zaboravio najmlađe sugrađane, te će ih ovom prilikom obradovati i podijeliti novogodišnje paketiće u ponedjeljak, 23. decembra sa početkom u 12.00 časova.

Na radost najmlađih, Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo će u sklopu ovogodišnje zimske manifestacije obezbijediti klizalište na otvorenom, koje će biti u funkciji tokom trajanja manifestacije.

Manifestacija „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ će upotpuniti zimsku i prazničnu atmosferu, a posjetioci i najmlađi sugrađani će ovom prilikom moći uživati u mnoštvu zabavno-kulturnih sadržaja kao i u raznovrsnoj prodajnoj i izložbenoj ponudi domaćih izlagača.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza