Otvoren natječaj za 13. Mediteran Film Festival

09.03.2012. 08:43 / Izvor: eKapija.ba
Otvoren natječaj za 13. Mediteran Film Festival

U tijeku je natječaj za 13. Mediteran Film Festival (MFF) koji će biti otvoren do 20. svibnja 2012. U tom razdoblju svi autori iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 13. MFF-a.

Na natječaju mogu konkurirati svi profesionalni i neprofesionalni filmski i video autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemalja. To su, abecednim redom, sljedeće zemlje: Albanija, Alžir, Bosna i Hercegovina, Cipar, Egipat, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Crna Gora, Izrael, Libanon, Libija, Malta, Maroko, Monako, San Marino, Sirija, Slovenija, Španjolska, Tunis i Turska.

Selektor će pregledati sve one filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2012. i čija će prijava ispunjavati sve zadane uvjete. Filmovi koji po procjeni selektora budu sadržavali najviše kvalitativne, estetske, umjetničke i tehničke vrijednosti, ući će u natjecateljski program 13. Mediteran Film Festivala.

Tročlani međunarodni žiri će tijekom festivala odlučivati o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a o jednoj nagradi će odlučivati i publika. Nagradni fond 13. MFF-a je 10.000 KM (deset tisuća konvertibilnih maraka).

Ovogodišnji Mediteran Film Festival bit će održan od 20. do 25. kolovoza 2012. u Širokom Brijegu.

Svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na web stranici MFF-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza