Ovo je posao iz snova: Prijavite se i postanite milijunaš na godinu dana

13.03.2014. 15:11 / Izvor: Jutarnji list
Ovo je posao iz snova: Prijavite se i postanite milijunaš na godinu dana

Godinu dana sretnik bi trebao provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. Na putovanje se može povesti još jedna osoba.

Ako ste ikada sanjali o putovanjima na luksuzne destinacije diljem svijeta, a da pritom ne potrošite niti jedan novčić ovo će za vas biti prilika života. Turistička agencija za luksuzna putovanja traži nekoga tko će godinu dana putovati s budžetom od milijun dolara i pisati recenzije.

Godinu dana ovaj bi sretnik trebao provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. Na putovanje se može povesti još jedna osoba.

Naravno, za sve postoje određeni uvjeti koje je potrebno zadovoljiti pa tako i za ovaj posao. Ovaj 'putnik sretnik' mora biti obrazovan i imati smisla za pisanje, diskretan, elokventan i komunikativan. Mora posjedovati određena znanja o zemljama koje posjećuje, ali i inače biti strastveni putnik. Uz sve to mora znati puno o svjetskim kuhinjama i o umjetnosti.

Oglas za posao iz snova objavljen je na stranicama Luxury Travel Intelligence i VeryFirstTo.com.

Osim luksuznih hotela putnik će morati posjećivati noćne klubove i restorane. U sklopu putovanja predviđena je i vožnja luksuznim jahtama te vožnja luksuznim japanskim vlakom koji se sastoji od 14 apartmana u sedma vagona. Boravak u jednom od apartmana stoji 2.400 funti po noći.

Kako bi se prijavili za posao morate se registrirati na stranici VeryFirstTo.com/job i u 65 riječi objasniti zašto baš vi zaslužujete ovu priliku. Uz to morate priložiti i svoj životopis.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza