Ovo se rijetko viđa: Fotografije iz Karlovca koje ponovno dokazuju da je priroda čudo

06.04.2021. 12:37 / Izvor: Akta.ba
Ovo se rijetko viđa: Fotografije iz Karlovca koje ponovno dokazuju da je priroda čudo

Nije da se dogodilo prvi put, ali snijeg u travnju mnoge je jako iznenadio.

Nije da se dogodilo prvi put, ali snijeg u travnju mnoge je jako iznenadio. Naročito nakon jučerašnjeg sunčanog uskrsnog ponedjeljka koji su mnogi proveli vani i u prirodi. Danas je slika potpuno drugačija, a snijeg u travnju stvorio je i neke impresivne prizore koje smo željeli podijeliti s vama.

 

"Koliko je u godini dana, toliko je u travnju vremena", narodna je izreka u čiju smo se istinitost s prvim danima travnja još jednom uvjerili. Ćudljiv je taj travanj, nepredvidljiv, ali baš zato i zanimljiv. A vrlo zanimljivi i impresivni prizori stižu nam iz Karlovca u kojem, kao u mnogim dijelovima Hrvatske, od ranih jutarnjih sati pada gusti snijeg koji je brzo zabijelio prometnice i parkove.

Pod snijegom, vjerojatno začuđeni kao i mi ljudi, našli su se i procvjetani tulipani i magnolije, i tako je nastala slika u prirodi koja se rijetko viđa. Za cvijeće je takav debeli bijeli pokrivač sigurno bio i šok, ali ima i nešto bajkovito lijepo u ovoj igri prirode...

Snijega već sutra neće biti, ali ovog travanjskog utorka sigurno ćemo se sjećati. Kao i fotografija iz Karlovca koje su nam još jednom pokazale koliko je priroda čudesna i neopisivo lijepa.

Izvor: Zadovoljna.hr

Fotografije: : Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza