Pegasos: Potrudite se da vaše dijete provede rođendan "na konju"

08.08.2014. 14:29 / Izvor: eKapija.ba
Pegasos: Potrudite se da vaše dijete provede rođendan 'na konju'

U mnoštvu ponuda i načina da obilježite najveseliji dan svojih mališana, Pegasos nudi nešto zaista posebno

Rođendan je najvažniji dan u godini, a Konjički klub Pegasos Sarajevo će  pobrinuti da ga svako dijete provede "na konju". U mnoštvu ponuda i načina da obilježite najveseliji dan svojih mališana, Pegasos nudi nešto zaista posebno. Druženje na čistom zraku, brdo zabave i dobrog raspoloženja i naravno - jahanje.

Osoblje Pegasos centra, njihovi volonteri, treneri i članovi će svojim iskustvom i stručnosću doprinijeti da se osjećate sigurno čak i ako ste po prvi put u društvu konja, a njihovi partneri će vam pomoći sa dekoracijama, hranom, slasticama ili provedbom bilo kakvih posebnih želja vas ili vaših mališana.

U toplim ljetnim mjesecima, druženje je na otvorenom u prekasnom ambijentu Konjičko-rekreativnog centra. Pod veselim suncobranima, uz roštilj i muziku, dok roditelji uživaju u svom kutku, djeca jašu, igraju odbojke, igraju na travi ili takmiče u "Malim igrama bez granica" pod budnim okom njihovi animatora.

Svi u Pegasosu vole slavlja i iskreno se raduju svakoj novoj proslavi. Za sve dodatne informacije, obratite Pegasos centru. Recite im vaše želje, a oni će se potruditi da vam iskustvo bude nezaboravno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza