Peugeot proljetna servisna akcija

16.04.2013. 09:47 / Izvor: eKapija.ba
Peugeot proljetna servisna akcija

Peugeot je pokrenuo proljetnu servisnu akciju koja traje do 13.05. 2013. godine u ovlaštenim servisima u sklopu koje nudi popust od 15 % na dijelove i ugradnju diskova i disk pločica, seta zupčastog remena...

Peugeot je pokrenuo proljetnu servisnu akciju koja traje do 13.05. 2013. godine u ovlaštenim servisima u sklopu koje nudi popust od 15 % na dijelove i ugradnju diskova i disk pločica, seta zupčastog remena, te kontrolu klima sistema. Na zamjenu FAP filtera i katalizatora obezbjeđen je popust i do 50 %.

“Nakon zimskih dana preporučujemo svim vozačima da prekontrolišu svoja vozila. Peugeot proljetna akcija je idealna prilika za to jer je dijagnostika besplatna. Peugeot vozačima savjetujemo uvijek da koriste originalne dijelove i servisiraju vozila u ovlaštenim Peugeot servisima jer na taj način produžavaju radni vijek vozila i dugoročno ostvaruju uštede. Pored popusta na kupovinu i ugradnju dijelova u sklopu akcije dostupan je popust od 25 % na opremu iz kataloga dodatne opreme što će vozačima omogućiti da unaprijede funkcionalnost svog automobila po znatno povoljnijim cijenama”, istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Pošto je 15.04. istekao zakonski rok za korištenje zimskih guma, u određenim Peugeot servisima dostupan je i popust od 10% na kupovinu ljetnih guma uz besplatnu montažu i balansiranje.

Za sve Peugeot vozače besplatna dijagnostika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza