Pobjednica Style Hunta otputovala u London: Tilija Bogdan i Style Hunterica Gasha Miladinović posjetile prestižnu reviju mode

05.10.2009. 12:43 / Izvor: eKapija.ba
Pobjednica Style Hunta otputovala u London: Tilija Bogdan i Style Hunterica Gasha Miladinović posjetile prestižnu reviju mode

Imperial Tobacco BH, sa svojim brendom cigareta Style, je ovoga ljeta uz pomoć stilistkinje Gashe Miladinović, tražio i pronašao djevojku jedinstvenog i originalnog modnog izraza – banjalučanku Tiliju Bogdan.

Fotografije djevojaka, koje je Gasha objektivom kamere "lovila" u devet bh gradova, bile su postavljene na www.stylehunt.ba, a najbolju su, glasanjem, izabrali posjetioci stranice.

Ženstveni brend Style, koji je pokrenuo ovu veliku akciju, pobjednicu je odveo na nezaboravno putovanje na London Fashion Week.

Putovanje je zaista i bilo organizovano sa stilom, Tilijin i Gashin londonski domaćin je bio popularni britanski modni časopis Push it.

Style hunt je pobjednici priuštio nekoliko dana u društvu svjetskih zvijezda poput Emme Watson, Gwyneth Paltrow, Freide Pinto, Victorie Beckham i mnogih drugih.

London Fashion Week je ove godine ujedno i proslavio 25 godina postojanja, a samo su sretnici, poput Tilije i Gashe, imali priliku da isprate revije poznatih svjetskih dizajnera, kao i povratničku reviju Burberryja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza