Počinje sa radom City bus za panoramsko razgledanje Sarajeva

01.06.2018. 14:47 / Izvor: Akta.ba
Počinje sa radom City bus za panoramsko razgledanje Sarajeva

Polasci svakim danom ispred Saborne Crkve (Ulica Zelenih beretki) u 12:00 i 14:00 sati

Autobus za panoramsko razgledanje grada, City bus, počinje sa radom 04.06.2018. godine. Kao i prethodnih godina autobus će saobraćati dva puta dnevno sa polascima u 12:00 i 14:00 sati. Polazna stanica je ispred Saborne Crkve u Ulici Zelenih beretki.

Za prvih 50 putnika, vožnja City bus-om koja kreće u ponedjeljak u 12:00 sati, bit će besplatna. Karte za besplatnu vožnju putnici će moći preuzeti kod voznog osoblja prilikom ulaska u City bus.

Od 2007. godine, reakcije građana Sarajeva kao i mnogobrojnih turista na ovaj projekt bile su izuzetno pozitivne, a City bus je dao jednu novu dimenziju turističkoj ponudi grada Sarajeva. Autobus City bus svakodnevno će, uz pomoć stručnog vodiča, obilaziti najatraktivnije lokacije, a cijena autobuske karte iznosi 5 KM za odrasle i 3 KM za djecu

Pozivamo sve građane da nam se pridruže na vožnjama koje traju 60 minuta i da na jedinstven način upoznaju Sarajevo, njegove znamenitosti i historiju. Moguće su rezervacije za grupe, a u slučaju lošeg vremena obilazak će biti odgođen. Karte se mogu kupiti u agenciji Centrotours u ulici Ferhadija 16 ili u autobusu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza