Počinje uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu "Ekran" Zenica

03.04.2019. 10:04 / Izvor: Akta.ba
Počinje uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu 'Ekran' Zenica

Od četvrtka publika će imati priliku da u dva termina dnevno pogleda film "Shazam", koji će nam pokazati kako svi imamo superjunake u sebi.

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica. Naime, od četvrtka publika će imati priliku da u dva termina dnevno pogleda film „Shazam“, koji će nam pokazati kako svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njima!

Reditelj filma Planet majmuna: Postanak donosi potpuno drugačiji SF triler u kojem nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno? Film „Opsadno stanje“, publika će gledati svaki dan u terminu od 20:30 sati.

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od djetinjstva ne odvaja. Rex je mali nevaljalac ali ipak najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet Ovu animiranu avanturu I odličnu komediju za cijelu porodicu, publika će gledati za vikend i to u tri termina u subotu i tri termina u nedjelju.

Još jedna animirana avantura će tokom vikenda oraspoložiti najmlađe gledatelje, riječ je filmu “Aladin i leteći ćilim”,  u kojem Aladin na letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza