Pogledajte kako će izgledati zimska čarolija na Bjelašnici

26.12.2018. 10:24 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte kako će izgledati zimska čarolija na Bjelašnici

Na lokaciji Babinog dola organizovat će se kulturno-sportska manifestacija Winterhana 2019.

Po uzoru na sve velike svjetske ski centre koji tokom sezone već tradicionalno nude bogate gastro, ugostiteljske, sportske, rekreativne i zabavne programe svojim gostima Bjelašnica će ove godine po prvi put svojim posjetiocima ponuditi slične sadržaje.

Kako je najavljeno iz Općine Trnovo na lokaciji Babinog dola organizovat će se kulturno-sportska manifestacija Winterhana 2019. u okviru koje će posjetioci Bjelašnice moći uživati u sportskim i kulturnim događajima, besplatnog karaktera.

Planirano je da navedeni zimski događaj traje od 31.12.2018. do 28.02.2019. i obogatiti nastupajuću zimsku sezonu na Bjelašnici.

"Zimska čarolija u centru Bjelašnice sadržavat će FUN zonu, klizalište za djecu, te će u ograđenom dijelu prostora biti postavljene drvene kućice za prodaju suvenira, hrane i pića. Program Winterhane sadržavati će bogatu ugostiteljsku ponudu uz raznovrstan izbor internacionalne i domaće 'street food' hrane, koncerte i DJ nastupe, dječije igralište, klizalište, hokej teren, ski i snowboard školu, QUAD i snowmobile školu sigurne vožnje te mnogo drugih sadržaja za cijelu porodicu- koncerti, nastupi i aktivnosti, koje će biti besplatni za sve posjetioce Bjelašnice. FUN zona sa 10 brandiranih koliba i binom će posjetiocima nuditi raznovrsne gastronomske delicije, vrhunsku ugostiteljsku ponudu, prodaja suvenira i drugih proizvoda- s posebnim naglaskom na lokalne i tradicionalne proizvode i metode izrade", saopćeno je iz Općine Trnovo.

U saradnji sa Općinom osnivač projekta “Winterhana” je kompanija Infinity Marketing Solution, te EYOF-a 2019, KJP ZOI`84, Newevent i Polaris d.o.o...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza