Pogledajte novu kino najavu Spider-Man: Daleko od kuće

Pauza / KULTURA I FILM

Pogledajte novu kino najavu Spider-Man: Daleko od kuće

07.05.2019. 12:42 / Izvor: Akta.ba

Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spider-Man - u svom novom samostalnom filmu naziva „Spider-Man: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu će se tačno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ove godine ona je zahvatila cijelu Evropu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko zabavnih sedmica. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika a Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred njim leži teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

U distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH, „Spider-Man: Daleko od kuće“ kreće sa prikazivanjem u terminu Svjetske premijere 04.jula u svim BH kinima u svim formatima. Kinoulaznice za jedan od najvećih ljetnih hitova uskoro kreću u pretprodaju na blagajnama BH kina!

Spider-Man: Daleko od kuće u BH kina dolazi 04.jula u 3D, 2D i 4DX formatima.

PODIJELI:

TAGOVI:

Spider Man

kino

Cinema

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza