Ponoljetstvo saradnje ATP Challenger "Srpska Open" i LANACO kompanije

17.09.2019. 08:14 / Izvor: Akta.ba
Ponoljetstvo saradnje ATP Challenger 'Srpska Open' i LANACO kompanije

Banjalučki ATP Challenger "Srpska open" jedan je od najprepoznatljivijih turnira u regionu i predstavlja mjesto okupljanja ljubitelja tenisa. proslave ponoljetstva saradnje ATP Challenger “Srpska Open” i LANACO kompanije.

Banjalučki ATP Challenger "Srpska open" jedan je od najprepoznatljivijih turnira u regionu i predstavlja mjesto okupljanja ljubitelja tenisa. Obilježavajući punoljetstvo ovog takmičenja, TK Mladost je sa velikim uspjehom razvila teniski sport u našoj zemlji. 

Vodeći se time da sport ima sposobnost da izgradi timski duh, osnaži motivaciju sportista i gledaoca, razvija bolje poslovne ljude i podržava lokalne zajednice, LANACO je od samog početka tehnološki partner ovog turnira. Kompanija je  prepoznala značaj ovog turnira kao primjer pozitivnog društvenog događaja koji promoviše tenis, domaće sportiste, ali i turistički potencijal naše zemlje. 

Već godinama tehnologija konstantno poboljšava preciznost, iskustva i doživljaj  sportista, omogućavajući istovremeno gledaocima širom svijeta da prate live prenose sportskih događaja kroz inovativne digitalne kanale. 

"Za nas, ovaj turnir znači mnogo više od sporta. Tokom osamnaest godina imali smo privilegiju da se susretnemo i budemo nadahnuti izvanrednim pojedincima i sportistima koji svojom igrom postižu sjajne rezultate svake godine", poručila je Nina Kremenović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije LANACO. 

Podsjećamo, kompanija LANACO je za sve korisnike društvenih mreža Facebook i Instagram pripremila nagradnu igru. 

Na finalnom meču osamnaestog po redu ATP čelendžer turnira "Srpska open" održanog u nedjelju, najsretniji pratilac iz publike osvojio je jedan pametan sportski sat. 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza