Ponuda koja se ne propušta: Trebinje - Paralia

02.03.2015. 12:19 / Izvor: eKapija.ba
Ponuda koja se ne propušta: Trebinje - Paralia
OTVORI GALERIJU

Paralia - idealna lokacija kako do kulturno istorijskih znamenitosti tako i do Soluna, Paralia nudi fantastične plaže sa kristalno čistim morem i buran noćni život.

Paralia - idealna lokacija kako do kulturno istorijskih znamenitosti tako i do Soluna, Paralia nudi fantastične plaže sa kristalno čistim morem i buran noćni život. Da bi vaše ljetovanje proteklo u maksimalnom užitku tu su mnogobrojni Paralia apartmani u okviru vila i hotela različitog nivoa usluge i kvaliteta. Apartmani i studiji su savršeni izbor kako za grupe prijatelja, tako i za parove ili porodice sa djecom. Izbor Paralie kao za mjesto vašeg ljetovanje nećete pogrešiti. Paralia apartmani su uglavnom u blizini plaža, naravno, za detalje pojedinačnih vila i hotela sa ponudom studija i apartmana pogledajte u attachmentu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan TREBINJE Polazak grupe iz Trebinja u večernjim satima. Putovanje preko Crne Gore i Albanije sa kraćim pauzama radi odmora grupe.

2.-9 dan PARALIJA Dolazak u Paraliju, smještaj u izabrani tip smještaja (hoteli/apartmani). Boravak na osnovu uplaćeniih usluga. Noćenje

9. dan. PARALIA Polazak za Trebinje u poslepodnevnim satima. Putovanje sa kraćim usputnim pauzama radi odmora grupe.

10. dan. TREBINJE Dolazak u Trebinje u prijepodnevnim časovima. Kraj programa.

Friend Travel Trebinje za rezervaciju do 01.05.2015. nudi odličan popust.  Za više informacija posjetite sajt agencije Friend Travel d.o.o. Trebinje.

PREUZMI DOKUMENT:
PARALIJA.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza