Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Posebna ponuda u Baby Centru na autosjedalice Cybex, Cam i Britax Romer

Kako bi se obezbijedili kvalitetnom autosjedalicom posjetite ovaj vikend Baby Centar te iskoristite posebnu vikend ponudu. Od 14. - 16. februara u Baby Centru odobravaju popust od 15% na autosjedalice Cybex, Cam i Britax Romer.

14.02.2014. 13:54 / Izvor: eKapija.ba

Svako dijete ima pravo na život i sigurnost. Djeca koja u vozilu nisu vezana u primjerenoj autosjedalici imaju sedam puta veće izglede da u slučaju prometne nezgode zadobiju ozbiljne, pa i po život opasne, ozljede od djece koja su u autosjedalici.

Autosjedalica spašava ono najvrijednije - život djeteta! Roditelji koji svoju djecu ne osiguravaju u autosjedalici direktno ugrožavaju zdravlje i život svog djeteta i time krše djetetova temeljna prava na sigurnost.

Kako bi obezbijedili kvalitetnu autosjedalicu ovaj vikend posjetite Baby Centar Sarajevo te iskoristite posebnu vikend ponudu. Od 14. - 16. februara u Baby Centru odobravaju popust od 15% na autosjedalice Cybex, Cam i Britax Romer.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza