Posjetite 61. Međunarodni beogradski sajam knjige

17.10.2016. 14:43 / Izvor: Akta.ba
Posjetite 61. Međunarodni beogradski sajam knjige

Na 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga biće predstavljeni istaknuti pisci i organizovana promocija programa organizatora i izdavača.

Beograd je glavni grad Republike Srbije, metropola Balkana sa preko 1.500,000 stanovnika. Nalazi se na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Od 23. do 30. oktobra 2016. godine na Beogradskom sajmu biće održan 61. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Sajam će biti otvoren u nedelju, 23. oktobra i trajaće 8 dana. Beogradski sajam knjiga je prilika da se još jednom podsjetimo istinskih vrijednosti i knjizi damo značaj koji zavrjeđuje. Na 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga biće predstavljeni istaknuti pisci i organizovana promocija programa organizatora i izdavača.

Beograd – SAJAM KNJIGA
2 dana 1 n/d

22.10.2016.
Polazak iz Sarajeva sa dogovorenog mjesta u 01:00. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Fakultativno obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Kuća cvijeća, Narodna skupština, crkva Svetog Marka, Stari dvor, Andrićev venac, Pionirski park, Novi dvor, Trg Nikole Pašića, Terazije, raskrsnica London, Trg Republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan i dr.). Slobodno vrijeme. Check in u hotel u poslijepodnevnim satima. Odmor. U večernjim satima fakultativno krstarenje brodicom (Krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću leži Beograd i koje uobličavaju duh grada još jedan je od načina da upoznate Beograd). Povratak u hotel ili mogućnost organizovanog odlaska u Skadarliju. Noćenje.

23.10.2016.
Doručak. Check out . Posjeta Sajmu knjige cca 4h. U poslijepodnevnim satima odlazak u jedan od najvećih shopping centara na Balkanu – Shopping centar Ušće. Polazak za BiH u večernjim satima.

Cijena aranžmana 99 KM

Aranžman obuhvata:

* Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
* Smještaj u hotelu 3*u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
* Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
* Gratis odlazak do Tržnog centra Ušće

Aranžman ne obuhvata:
* PZO 2 KM/danu
* Fakultativne izlete
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
* Ulaznice za Sajam knjiga, ulaznice za Kuću cvijeća i druge ulaznice koje nisu navedene u programu.

Fakultativni izleti:
*Obilazak Beograda s pratiocem 5 €
*Krstarenje Dunavom 8 €
* PAKET IZLETA 10€

Potrebna dokumenacija:
* Lična ili pasoš

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su uskla đeni sa UTA BIH standardima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza