Posjetite Shopping week Penny plus

09.11.2017. 08:34 / Izvor: Akta.ba
Posjetite Shopping week Penny plus

Početkom ove sedmice počeo je Shopping week Penny plus sa posebnim ponudama a do kraja sedmice sve kupce očekuju gratisi i popusti do 15%.

Početkom ove sedmice počeo je Shopping week Penny plus sa posebnim prezentacijama, promocijama i ponudama, a do kraja sedmice sve kupce i posjetioce očekuju gratisi i popusti do 15%.

Kako su istakli iz kompanije Penny plus d.o.o. Sarajevo ovo je prvi Shopping week koji organizuju te da imaju namjeru  u budućnosti nastaviti s praksom da pred kraj godine ponude svojim kupcima posebnu sedmicu kupovine sa atraktivnim cijenama i dodatnim popustima.

Prvih dana Shopping week-a u Penny plus centrima posjetioci su imali priliku upoznati se s brendovima Black&Decker, Bosch, Praktik  Tools, Apolo Mea, Peštan, Kovan, Fars Inox, Remer, Zorka keramika, Elektroagent i mnogih drugih te obaviti kupovinu alata, sanitarije, vodomaterijala, keramike, boja i lakova, rasvjete po sniženim cijenama  uz prigodne poklone.

U danima koji su pred nama posjetioce Penny plusa očekuju još mnoga iznenađenja i gratisi uz kupovinu.

"Obzirom da je zimski period pred nama nastojali smo osigurati popust na opremu za grijanje, vrijedne poklone pri kupovini kotlova za grijanje. A kupce na odijelima građevine, boja i lakova takođe očekuju pokloni, prezentacije i popusti", saopštili su iz firme Penny plus.

Shopping week Penny plus se završava u subotu 11. novembra kada u prodajnom centru Velešići  očekuje se  zabava uz maskotu i facepainting, što vjerujemo da će obradovati roditelje, jer to je idealna prilika da se uz shopping zabave sa svojim mališanima.

Uskoro se u okviru prodajnog centra Penny plus Velešići planira otvoriti i poseban odjel sa asortimanom dječije odjeće i opreme, te igraonica Toys&Fun čime će zaokružiti svoju ponudu kao jednog kompletnog porodičnog centra.

Više informacija potražite ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza