Pauza

Posjetite štandove Termalne Rivijere Ilidža na "Holiday Spirit Bazar 2009" u Sarajevu i "U susret zimi...u susret prijateljima" na Jahorini i učestvujte u humanitarnoj akciji

11.12.2009. 13:26 / Izvor: eKapija.ba

Termalna Rivijera Ilidža će na manifestaciji "Holiday Spirit Bazaar 2009 Sarajevo" imati svoj štand gdje će svi posjetioci moći kupiti ulaznice za Novu Godinu, mjesečne karte, Club 10+. Manifestacija će biti održana 13. decembra 2009. godine u prostorijama Doma mladih sa početkom u 12 sati.

Svaka karta kupljena za Bazar isto tako važi i kao ulaznica na bazen Termalne Rivijere Ilidža do 30. decembra 2009 godine. Pored toga na štandu Termalne Rivijere Ilidža će se peći i prodavati perece, tako da će posjetioci u trajanju manifestacije moći uživati u svežem i toplom pecivu, a ujedno i učestvovati u humanitarnoj akciji, jer će novac od prodaje biti doniran organizaciji.

Bazar prazničkog duha - Slavlje našeg svijeta prepunog boja je tradicionalni događaj koji organizuju članice Međunarodnog kluba žena (IWCS) širom svijeta, kada žene u humanitarnom duhu, ispunjene dobrom voljom i ljubavlju pružaju svoje srce zajednici

Pored toga, Termalna Rivijera Ilidža će imati svoj štand, gdje će se vršiti promocija i podjela letaka, dana 12. decembra 2009 godine na manifestaciji "U susret zimi…u susret prijateljima" na Jahorini u prostorijama hotela Bistrica.

"U susret zimi – u susret prijateljima" jeste promotivno – poslovna, izložbeno – sajamska turistička manifestacija, s ciljem da se na jednom mjestu nađu predstavnici turističke industrije, kao i da se kroz kvalitetnu i modernu prezentaciju i promociju turističkih potencijala sarajevsko – romanijske regije uveća interesovanje u potencijalnim emitivnim destinacijama i tržištima u BiH i okruženju Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, i dr.

Svi zainteresovani štand mogu posjetiti u Domu mladih 13. 12. 2009. godine u periodu od 12 do 18 sati i štand i u hotelu Bistrica 12. 12. 2009. godine do svečanaog zatvaranja manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza