Predstava "Mačak u čizmama" u petak i subotu u Lutkarskom kazalištu Mostar

14.10.2020. 13:37 / Izvor: Akta.ba
Predstava 'Mačak u čizmama' u petak i subotu u Lutkarskom kazalištu Mostar

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine. U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč, Marta Haubrich.

Predstava "Mačak u čizmama" ove sedmice je na repertoaru Lutkarskog kazališta Mostar u dva termina - 16. oktobra u 18 sati i 17. oktobra u 11 sati.

Dobro poznata priča o snalažljivom mačku, o tome kako lukavošću možemo savladati probleme s kojima se susrećemo u životu. U svijetu gdje su djeci servirana sva rješenja ova priča pomaže u razvijanju njihove mašte i snalažljivosti. Priča je protkana ljubavlju i prijateljstvom, onime što u današnje vrijeme nedostaje.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine. U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč, Marta Haubrich.

"Molimo sve posjetitelje da prilikom dolaska u kazalište poštuju epidemiološke mjere: obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku, nošenje maske za sve posjetitelje kao i ostale preporuke koje se nalaze na našim društvenim mrežama i na ulasku u dvoranu", navodi se u saopćenju predstave.

Cijena ulaznice je 3 KM. S obzirom da je broj posjetitelja ograničen osigurajte svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili na zvaničnoj Facebook stranici mostarskog pozorišta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza