Predstavljena zajednička karta Olimpijskog centra Jahorina i Sunnyland-a

27.06.2018. 15:10 / Izvor: Akta.ba
Predstavljena zajednička karta Olimpijskog centra Jahorina i Sunnyland-a

Ova karta je spoj panoramske vožnje šestosjedom na Jahorini i vožnje alpinecoasterom u Sunnylandu po cijeni od 12 KM.

Na konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica na Jahorini, predstavljena je zajednička karta Olimpijskog centra Jahorina i Sunnylanda koja će biti dostupna posjetiocima u toku cijele ljetne sezone. Ova karta je spoj panoramske vožnje šestosjedom na Jahorini i vožnje alpinecoasterom u Sunnylandu po cijeni od 12 KM.

"Mi radimo na regionalnom uvezivanju i proširenju ponude za korisnike koje dođu u Sarajevsku regiju. Jednostavno cilj nam je da pretvaramo konkurenciju u partnere i tako dobijamo bogatiju reglionalnu ponudu i stvaramo nove korisnike, a ujedno smanjujemo troškove marketinga i promocije", istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i iskoristio priliku da pozove sve ljubitelje odlične zabave na otvaranje ljetne sezone na ovoj planini.

"Naš plan je da Jahorina radi 365 dana u godini i predstojeća letnja sezona sa bogatim sadržajima je već u potpunosti spremna. Moram da pomenem i danas da je od 29.06. do 01.07. veliko otvaranje letnje sezone koje smo simbolično i nazvali Jahorina 365 fest, a na kojem će nastupiti Severina, Petar Grašo i Lexington band. Pored koncerata i dnevnih DJ žurki, pripremamo i zanimljive trke i takmičenja u kojima će moći da se oprobaju svi posjetioci. Karte još uvek možete kupiti preko kupikartu.ba, u partnerskoj agenciji Sol Azur i na Palama u kafiću Tema i TC Tom", dodao je Ljevnaić.

Event manager Sunnylanda, Dragana Kurtagić, izjavila je da je ovo tek početak uspješne saradnje i povezivanja ove dvije planine Jahorine i Trebevića.

"Ovo je prvi alpinecoaster na našem području i drago nam je da smo ga mogli prezentovati i kroz ovaj projekat zajedničke karte. Dodatni sadržaj za neše posjetioce je vrlo važan i nadmo se da će ova karta i druge naše resursee povezati i da ćemo graditi zajedno bolji turizam", istakla je ona.

Olimpijski centar Jahorina od ljetnih sadržaja tokom cijele ljetne sezone će posjetiocima pružiti da svaki dan uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji bicikala i kvadova, spuštanju tjubing stazom, a u planu im je da obogatie adrenalinske i zabavne sadržaje i da oživie vrh planine, gdje će pored novog jezera na vrhu Poljica urediti prostor za šetnju i odmor. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza