Premijerligaške sudije će dijeliti pravdu na utakmicama Business lige

23.10.2018. 10:48 / Izvor: sport.ba
Premijerligaške sudije će dijeliti pravdu na utakmicama Business lige

Udruženje fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo će i ove godine za potrebe Business lige ustupiti Premijerligaške sudije futsala.

Postignut je sporazum između Udruženja Razvoj sporta – Sport Centar, odnosno organizatora Business lige i Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo, o nastavku saradnje na ovom projektu.

Naime, Udruženje fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo će i ove godine za potrebe Business lige ustupiti Premijerligaške sudije futsala. Tako će na utakmicama Business lige ponovo suditi članovi Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo.

Vrijedi istaći da je ovo šesta sezona u kojoj će se ostvariti saradnja između Udruženja za razvoj sporta – Sport Centar, odnosno organizatora Business lige i Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo.

Kao u prethodnoj, i ove sezone domaćin Business lige biti dvorana ”Amel Bečković” u Vogošći, a i dalje je moguće od prijaviti ekipu za takmičenje i to putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 i 061/532-764.

Svi sponzori koji su zainteresovani da podrže jubilarno deseto izdanje Business Lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business Liga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza