Prestigio Roadrunner 310: Idealan uređaj za snimanje iz automobila

08.11.2013. 13:26 / Izvor: eKapija.ba
Prestigio Roadrunner 310: Idealan uređaj za snimanje iz automobila

Uhvatite najljepši momenti jeseni i to iz vašeg automobila. Prestigio Roadrunner 310 je idealan uređaj za snimanje iz automobila.

Vikend je pred nama i prilika za putovanja po prelijepim lokacijama, te da se uhvate najljepši momenti jeseni i to iz vašeg automobila. Idealan uređaj za snimanje iz automobila je Prestigio Roadrunner 310. Posjeduje TFT display 2'', rezolucija 1280x720 HD, foto rezoluciju 3Mpx, ugao 120 stepeni, 30fps, MP4, detektor pokreta, digitalni zoom 4x, USB, opcija SD kartice. U pakovanje uključeno: auto punjač, USB kabal, AV kabal, set za montažu. 24 mjeseca garancije.

Prestigio nudi kombinaciju elegancije, profinjenosti, visoke kvalitete proizvoda, napredne tehnologije i vrhunskog dizajna.

Sa sjedištem na Cipru, Prestigio aktivno posluje na području EMEA regije putem poslovnih partnera i predstavništva koja su locirana u više od 25 zemalja. Danas je Prestigio dobro uspostavljen međunarodni brand koji se brzo razvija i prodaje u više od 40 zemalja svijeta. Prestigio se sve češće svrstava među najcjenjenije brendove na brzorastrućim tržištima diljem EMEA regije.

Netvision d.o.o. Sarajevo je apsolutni lider na tržištu u prodaji Prestigio proizvoda kao i podrške korisnicima te Prestigio partner #1 u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza