Prezentacija ljetne ponude Jahorine

09.08.2017. 10:02 / Izvor: Akta.ba
Prezentacija ljetne ponude Jahorine

Na platou Poljice bit će organizirana promocija ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj jedan i u ljetnom periodu.

 Olimpijski centar Jahorina zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vlasnika vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo u četvrtak, 10. augusta, na platou Poljice organizira promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj jedan i u ljetnom periodu.

U okviru promocije ponude bit će organizirana pres-konferencija, koktel dobrodošlice, a tu je i gratis korištenje mnogobrojnih sadržaja. Na pres-konferenciji će govoriti v.d. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vlasnika vikend kuća, kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti: panoramska vožnja šestosjedom, šetnja planinskim stazama, vožnja mountain bikom (korpe šestosjeda imaju instalirane nosače za bicikle), vožnja kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične wellness i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren, kao i tereni za male sportove.

Svi posjetioci bit će u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza