Pripreme za  Drugi austrijski bal: Počinje besplatni kurs valcera

02.04.2018. 14:22 / Izvor: Akta.ba
Pripreme za  Drugi austrijski bal: Počinje besplatni kurs valcera

Uz svaku kupljenu ulaznicu za Drugi austrijski bal koji se 12.maja 2018. godine održava u sarajevskoj Vijećnici, organizatori su osigurali i besplatan kurs valcera.

Počevši od danas, uz svaku kupljenu ulaznicu za Drugi austrijski bal koji se 12.maja 2018. godine održava u sarajevskoj Vijećnici, organizatori su osigurali i besplatan kurs valcera.

"Kursevi će se od danas održavati tri puta sedmično, u prostorijama plesnog kluba Aster, Put života 2. Ponedeljkom i srijedom u terminima od 21:00-22:00 sata, te petkom od 19:00-20:00 sati. Ideja je da svima koji plate ulaznice za bal osiguramo da u balu uživaju u cijelosti. Nekome će trebati samo malo podsjećanje na plesne korake, a nekima malo više vježbe, ali sam siguran da će svi biti spremni za nezaboravan užitak. Kurs smo upravo i prilagodili različitim stepenima znanja klasičnih plesova", izjavio je Vedran Marčeta, trener plesnog kluba Aster i član organizacionog odbora.

Organizatori su izuzetno zadovoljni prodajom ulaznica za bal. "Drugi austrijski bal u Sarajevu će biti posvećen plesu i prijateljstvu Sarajeva i Beča, a ulaznice se mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba. uz 50% niže cijene ulaznica za penzionere i plesače.  U cijenu karte je uključen cjelovečernji program, hrana i piće tokom cijele noći te pokloni za dame", rekla je Vildana Lončarić, direktorica Urban Management-a i članica organizacionog odbora.

"Evidentno je da bal već ima svoju publiku. Prepoznati su naši napori da se ovaj izuzetni kulturni događaj maksimalno približi svima. Svakodnevno imamo nove upite vezane za ulaznice, za protokol ulaska u Vijećnicu. Zovu nas ne samo iz Sarajeva nego iz drugih graodva BiH i već je sada jasno da će Drugi austrijski bal i ove godine s pravom ponijeti epitet najvećeg kulturnog događaja koji se organizuje u Vijećnici", izjavila je Zinaida Jamakosmanović, direktorica agencija ZiPR i članica organizacionog odbora Drugog austrijskog bala.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza