Prof. Mehmed Akšamlija: Kamera iPhone 11 Pro je revolucija u svijetu fotografije

28.10.2019. 09:53 / Izvor: Akta.ba

Gost na zvaničnom predstavljanju najnovijih iPhone 11 modela bio je ugledni profesor Mehmed Akšamlija.

Gost na zvaničnom predstavljanju najnovijih iPhone 11 modela bio je ugledni profesor Mehmed Akšamlija koji je među prvima testirao najnoviju kameru na telefonima i sa prisutnima na današnjem eventu u Mekline-u podijelio utiske. Prema riječima Akšamlije, novi model iPhone 11 Pro donio je revoluciju u svijetu digitalne fotografije.

"Tajna onoga što se krije iza Pro kamere je softverski paket koji navjerovatnije jedan duži niz godina neće biti objašnjen, a to je nova vrsta kvaliteta koji se nudi. U potpunom mraku, na nekih 10 lumena, dobijate kvalitetnu sliku kao da ste osvijetlili cijeli prostor. Imate mogućnost da ste oslobođeni “noise”-a u svim mogućim svtjelosnim prilikama. Ovo je jedna revolucija i kvalitet kamere zbog kojeg ostanete bez teksta. Vjerujte, takvu vrstu softverskog paketa i ovu vrstu svjetlosnog digitalnog bilježenja pod digitalnim uslovima nema nijedna profesionalna kamera", rekao je profesor Mehmed.

Dugo očekivani najmoćniji i najbrži iPhone telefoni su očigledno ispunili očekivanja korisnika ali i stručnjaka za fotografiju, s obzirom na to da je broj narudžbi novih modela znatno veći nego prethodnih godina. Ono što je dodatno privuklo korisnike jeste i povoljnija cijena iPhone 11 modela, u odnosu na prethodne modele.  Korisnici su najviše oduševljeni  fotografijom koju pravi trostruka kamera na iPhone 11 Pro modelu i a iz Meklinea su nam otkrili i da kupci već imaju svoj favorit boju- Midnight Green.  Dokaz o ozbiljnim rezultatima kvalitete kamere jeste i činjenica da su neke svjetske zvijezde cijeli svoj spot snimili isključivo iPhone 11 Pro kamerom.

U Mekline su pripremili i nagradnu igru za sve koji posjete njihovu poslovnicu i fotografišu se najnovijim iPhone 11 Pro modelom, a za sve korisnike MasterCard ili Maestro kartice pripremili su i popust do 100KM. 

Za više informacija o popustima i nagradnoj igri pratite Mekline stranicu i društvene mreže.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza