Proglašeni sretni dobitnici nagradne igre ASA Banke

29.12.2017. 15:48 / Izvor: Akta.ba
Proglašeni sretni dobitnici nagradne igre ASA Banke

Nagradna igra je trajala u periodu od 23.10. do 23.12.2017.godine, a pravo učešća su imali svi korisnici Maestro, Mastercard® Debit i Mastercard® Standard Revolving kartica u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo.

U prostorijama ASA Banke u Sarajevu, 27.12.2017. održano je izvlačenje dobitnika nagradne igre realizirane u saradnji sa Mastercardom. Nagradna igra je trajala u periodu od 23.10. do 23.12.2017.godine, a pravo učešća su imali svi korisnici Maestro, Mastercard® Debit i Mastercard® Standard Revolving kartica u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo koji su u periodu trajanja nagradne igre obavili minimalno jednu kupovinu navedenim karticama u iznosu jednakom ili većem od 30 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu.

Bogati nagradni fond je privukao veliki broj učesnika, a oni najsretniji među njima će u 2018. godinu zakoračiti sa atraktivnom i modernom garniturom namještaja i visokokvalitetnim putnim torbama i koferima proizvedenim u Bosni i Hercegovini, kao i vaučerima za kupovinu u domaćem trgovačkog lancu - Bingo.

Kroz ovu nagradu igru, ASA Banka, kao najveća domaća finansijska institucija, pokazuje još jednom svoju spremnost da nagradi povjerenje klijenata u godini obilježenoj značajnim poslovnim rezultatima, povećanjem kreditnog i depozitnog portfolija, kao i uvođenjem novih i inovativnih usluga, poput KVIKO aplikacije, dokazujući da ima važnu ulogu u razvoju i jačanju domaćeg tržišta.

Spisak dobitnika nagradne igre "ASA Banka i Mastercard" možete pronaći na web stranici www.asabanka.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza