Prvi Zimski market bosanskohercegovačkog bogatstva

12.12.2016. 12:30 / Izvor: Akta.ba
Prvi Zimski market bosanskohercegovačkog bogatstva

Cilj je da ovaj market bude još jedna u nizu tradicionalnih aktivnosti Urban menadžmenta, a koji će se održava u zimskom periodu u trgovačkim centrima u Sarajevu.

U organizaciji agencije Urban menadžment po prvi put će biti održan "Zimski market bosanskohercegovačkog bogatstva". Market će se održati u periodu od 15. do 19. decembra 2016 godine, u centralnom dijelu glavnog hola Importanne centra u Sarajevu.

"Ovaj projekt je promotivno-prodajne svrhe i želja nam je bila podići svijest građana o domaćoj proizvodnji, koja je jedno od velikih bogatstava naše države. Svi koji budu posjetili ovaj sajma imat će priliku vidjeti unikatne radove naših malih proizvođača iz njihove kućne radinosti. Ovo će biti i idealna prilika da sebi ali i svojim najmilijima odaberete neki unikatni poklon iz domaće proizvodnje za nastupajuće praznike", kazala je Vildana Lončarić organizatorica i direktorica agencije Urban menadžment.

Cilj je da ovaj Market bude još jedna u nizu tradicionalnih aktivnosti Urban menadžmenta, a koji će se održava u zimskom periodu u trgovačkim centrima u Sarajevu.

"Za sve prisutne bit će organizovan i prigodan zabavni program a sve u prazničnom raspoloženju. Poziv je otvoren za sve, dođite da zajedno uživamo u bogatstvu iz bh. kućne radinosti", kazala je Lončarić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza