Radionica Maje Volk na Jahorini

22.03.2019. 10:21 / Izvor: Akta.ba
Radionica Maje Volk na Jahorini

Dr Maja Volk je scenarista, pisac, muzičar i univerzitetski profesor. Napisala je brojne romane, scenarija, radio drame i nekoliko kuvara sirove hrane. 

Dr Maja Volk je scenarista, pisac, muzičar i univerzitetski profesor. Napisala je brojne romane, scenarija, radio drame i nekoliko kuvara sirove hrane. 
 
Nakon operacije raka grla uspijeva da oporavi svoj organizam sirovom hranom, vježbanjem i radom na osjećanjima. Svoja iskustva o tome kako je pobijedila rak objavljuje u knjizi, Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja 2011. godine. Od tada je nastalo još knjiga s receptima za odrasle i djecu od kojih su svi primjenjivi u našem podneblju.
 
Iako izjavljuje da svojoj publici najradije pjeva i svira o ljubavi, Maja Volk nesebično i rado širi svoje znanje o zdravom načinu života i ishrani. To čini na radionicama, gostovanjima na radiju i televiziji i putem svog You-Tube kanala. Ljeti, u selu Babe, na obroncima Kosmaja, organizuje vikende zdravlja i jedinstveni  petnaestodnevni program kompletnog čišćenja i jačanja organizma. 
 
Na radionici pripreme zdrave, sirove hrane koju će održati na Jahorini, 23. marta 2019, Maja Volk će održati predavanje o prednostima ove prirodne ishrane za zdravlje, uz demonstraciju ukusa i ljepote. Praviće se zeleni sok za jačanje imuniteta, rezanci od tikvica sa bolonjeze sosom od oraha i paradajza, čokoladne kuglice i moćni afrodizijčki napitak "Volkana".... 
Maja Volk će govoriti i o živoj koralnoj vodi, hrani za mozak i odgovarati na pitanja učesnika.
 
Radionica je dvojezična, s prevodom na engleski jezik. Predviđena je i tombola s vrijednim nagradama sponzora.
 
Datum: subota, 23. mart 2019
Vrijeme: 16:30h - 18:30h
Mjesto: Caffe Bar Peggy Jahorina, Obućina bare bb (stari kafić) 
Informacije i rezervacije: +387 66 004-306; jahorinka@gmail.com

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza