RAUTITAN – sitem vodovdnih instalacija za Vašu budućnost

11.07.2017. 10:11 / Izvor: Akta.ba
RAUTITAN – sitem vodovdnih instalacija za Vašu budućnost

Zahvaljujući najboljoj zaštiti od korozije i decenijskom REHAU znanju u razvoju i proizvodnji visoko-kvalitetnih cijevnih sistema za vodovodne instalacije

Sa sistemom RAUTITAN odlučujete se za ekonomičnost i kvalitet! I kod problematičnog kvaliteta pitke vode dokazani materijali omogućavaju instalacije koja će trajati cijeli život – zahvaljujući najboljoj  zaštiti od korozije i decenijskom REHAU znanju  u razvoju i proizvodnji visoko-kvalitetnih cijevnih sistema za vodovodne instalacije.

Kvalitet:

Značajan doprinos ovoj sigurnosti doprinosi i tehnika spajanja sa pomičnom navlakom. To je tehnika kod koje jednostavan i pri tome genijalan princip omogućava brzu, a istovremeno sigurnu montažu na licu mesta. Dodatni koraci za zaptivanje postaju nepotrebni jer možete da se u potpunosti oslonite na RAUTITAN sistem.

REHAU veliku pažnju poklanja strogoj kontroli kvaliteta. Do sada je više od milijardu fazonskih komada uspješno prošlo ovu strogu kontrolu.

Dugovječnost:

Bilo da gradite novi objekat ili želite da renovirate postojeću nekretninu – RAUTITAN je sa životnim vijekom od preko 50 godina sistem budućnosti. On već danas ispunjava buduće higijenske standarde, a povrh toga pruža sigurnost od taloženja tj. oslojavanja ili korozije. Čista pitka voda – uz RAUTITAN za cijeli život.

Ekonomičnost:

RAUTITAN nije samo jednostavan, brz i siguran za instalaciju, već poentira i svojim dugim životnim vijekom. Sačuvajte se od nepotrebnih troškova i izbjegnite nerviranje, i profitirajte od sigurnosti RAUTITAN sistema.

RAUTITAN certificirani instalateri rado će Vas posavjetovati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza