Razlika je jasna - Mercedes-Benz originalne metlice brisača

09.09.2016. 13:50 / Izvor: Akta.ba
Razlika je jasna - Mercedes-Benz originalne metlice brisača

Sve, od kiše do insekata na vašem vjetrobranskom staklu, može se jednostavno očistiti, kako biste u svim uvjetima vožnje imali savršen pogled na put.

Sve, od kiše do insekata na vašem vjetrobranskom staklu, može se jednostavno očistiti, kako biste u svim uvjetima vožnje imali savršen pogled na put. Ovo se postiže kroz prilagođavanje svakog brisača obliku vjetrobrana vašeg Mercedes-Benz modela - što takođe podržava optimalnu aerodinamičnost.

Kombinacija najboljih materijala i visoke specifikacije osigurava trajnost, sigurnost i sklad pri svim brzinama

Specijalna završna obrada za kvalitetan rad, nizak nivo buke vjetra i dug vijek trajanja

Mercedes-Benz originalne metlice brisača su nadograđene indikatorom održavanja. Kada indikator postane žut, vrijeme je za zamjenu metlice brisača. Ovo osigurava jasnu vidljivost pri svim vremenskim uvjetima kao i sigurnu vožnju.

Auto Lijanovići d.o.o. sa sjedištem u Mostaru je ovlašteni zastupnik Mercedes-Benza po svim domenima zastupljenosti. To podrazumijeva prodaju vozila osobnog i gospodarskog programa, te njihovo održavanje. U prodajno-servisnom centru na Bišće Polju kod Mostara nalazi se moderan izložbeno-prodajni salon sa površine oko 1.500 metara četvornih, gdje su izloženi svi noviteti iz programa Mercedes - Benza.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza