Sa Chipsyjem i Sergejem na utakmicu

11.06.2014. 09:18 / Izvor: eKapija.ba

Brend Chipsy, kompanije Marbo koja je dio PepsiCo grupe, predstavio je medijima svoju novu nagradnu igru "Navijaj uz Chipsy".

Brend Chipsy, kompanije Marbo koja je dio PepsiCo grupe, predstavio je medijima svoju novu nagradnu igru "Navijaj uz Chipsy". U okviru nagradne igre su obezbijeđene izuzetno atraktivne nagrade za sve konzumente brenda Chipsy, ali i ljubitelje fudbala.

Nagradna igra će trajati 8 sedmica i tokom svake će biti podijeljeni vaučeri za trodnevno putovanje za dvije osobe u Barselonu, kao i po dvije karte za utakmice čuvenog FC Barcelona. Nagradna putovanja bit će realizovana u septembru i oktobru ove godine. Nagrađenima će društvo u navijanju na utakmici praviti, Chipsy brend ambasador, Sergej Trifunović. Sigurni smo da će im biti izuzetno zabavno i zanimljivo sa Chipsyjem i Sergejom

Pored ovih glavnih sedmičnih nagradnih putovanja i osvajanja karata za utakmice FC Barcelona, obezbijedili smo i mnoštvo drugih nagrada, u vidu pravih navijačkih setova. Planirane su 24 nagrade dnevno, a svaka podrazumijeva kutiju Chipsy Cheers proizvoda i Chipsy majicu. Mehanizam nagradne igre je zaista jednostavan: u unutrašnjosti Chipsy kesice nalazi se kod, a na kesici je telefonski broj na koji se SMS-om pošalje kod. Nakon toga potrebno je samo malo sreće.

"Nagradna igra je dio naše kampanje koja povezuje zadovoljstvo konzumacije Chipsy proizvoda, jednog od omiljenih brendova u regionu, sa jedinstvenom strasti prema fudbalu. Fudbal se savršeno slaže sa čipsom, tako da smo napravili neodoljivu kombinaciju, u španskom duhu", rekla je novinarima Dunja Ivanović, direktorica marketinga za Zapadni Balkan kompanije PepsiCo.

"Fudbal je jedna od najvećih životnih strasti za njegove ljubitelje i igrače. Tako je svima poznata ta iskonska veza između fudbala i grickanja čipsa: to je jednostavno prirodan spoj. Nagrade su zaista atraktivne, zato grickajte i neka pobijede najbolji!", izjavio je Sergej Trifunović, ambasador brenda Chipsy.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza