Sa OrtoSar-om stopala Vašeg djeteta su u stručnim rukama

06.08.2013. 13:20 / Izvor: eKapija.ba
Sa OrtoSar-om stopala Vašeg djeteta su u stručnim rukama
OTVORI GALERIJU

Kvalitetna ortopedska obuća je najvažnija za pravilan i prirodan razvoj stopala Vašeg djeteta. OrtoSar izrađuje cipele napravljene od prirodnih materijala što je bitno kako bi nozi vašeg djeteta pružili udobnost.

Firma OrtoSar d.o.o. Sarajevo započela je sa svojim uspješnim radom početkom 90- tih godina proteklog stoljeća u Sarajevu, te je zahvaljujući višedecenijskom iskustvu i napornom radu njenog stručnog osoblja postala najveća kompanija za proizvodnju ortopedskih pomagala u Bosni i Hercegovini.

U svom proizvodnom programu firma OrtoSar izrađuje ortopedska pomagala za gornje i donje ekstremitete, sve vrste ortoza, ortopedsku obuću i ortopedske uloške za sve uzraste, a na principu individualne izrade prilagođene svakom posebnom pacijentu u skladu sa njegovim potrebama.

Unutrašnja organizacija firme OrtoSar struktuirana je na pet organizacionih jedinica na cijelom teritoriju BiH, i to: Centrala firme u Sarajevu, Podružnica Bihać, Goražde, Tuzla i Foča. Visoko kvalificirano stručno osoblje firme, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u oblasti izrade ortopedskih pomagala, koje je prošlo profesionalnu i stručnu edukaciju u različitim Evropskim centrima za izradu ortopedskih pomagala, u saradnji sa medicinskim osobljem već godinama opskrbljuje korisnike ortopedskim pomagalima.

Firma OrtaSar surađuje sa velikim Svjetskim kompanijama iz područja proizvodnje ortopedskih pomagala i to: TEUFEL, STREIFENEDER, SCHEIN, RSLSTEEPER, OHIO WILLOW WOOD, OSSUR, MEDI, IB-ER, ALPS.

Kvalitetna ortopedska obuća je najvažnija za pravilan i prirodan razvoj stopala Vašeg djeteta. Također, važno je napomenuti da su cipele koje OrtoSar individualno izrađuje napravljene od prirodnih materijala što je veoma bitno kako bi nozi vašeg djeteta pružili potpunu udobnost. OrtoSar nudi ortopetske cipele vlastite izrade za:

  • Posebne deformacije stopala,
  • AV (anti- varus),
  • Dijabetičare,
  • Skraćenje stopala po dužini,
  • Skraćenje po visini (2-1 Ocm).

Ortopedska obuća koju OrtoSar individualno izrađuje je visokeudobnosti, funkcionalnosti i kvalitete. Liječenje deformacije stopala kod djece treba započeti što prije kako bi se izbjegla sekundarna oštećenja.

Iz navedenih razloga se ortopedska obuća u firmi OrtoSar izrađuje individualno po mjeri i otisku stopala kao osnova za korektivnu funkciju. OrtoSar obuća ispunjava Vaša očekivanja što se tiče terapije, udobnosti i modernog dizajna.

Neka OrtoSar ortopedska obuća bude Vaš izbor za udobne, sigurne i zdrave korake Vaših mališana!

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza