Sakupi Yippy mede - Sa malo sreće osvojite neke od vrijednih nagrada!

21.09.2015. 14:36 / Izvor: Akta.ba
Sakupi Yippy mede - Sa malo sreće osvojite neke od vrijednih nagrada!

Džajić Commerce ponovo organizuje nagradnu igru. Ovaj put se radi o nagradnoj igri sa "malo" dužim periodom trajanja i sa bogatijim nagradnim fondom.

Džajić Commerce ponovo organizuje nagradnu igru. Ovaj put se radi o nagradnoj igri sa "malo" dužim periodom trajanja i sa bogatijim nagradnim fondom.

Sa malo sreće osvojite neke od vrijednih nagrada:

HERCEG ETNO SELO - Obiteljski vikend za 4 osobe u prekrasnom ambijentu jedinstvenog dragulja na ovim prostorima. Doživite nezaboravne trenutke i iskusite savršen spoj tradicionalnog i modernog na jednom mjestu.

LCD TV VIVAX - Televizor nove generacije veličine ekrana 28", za Vaše trenutke opuštanja u krugu obitelji.

BICIKL x2 - Idealno prijevozno sredstvo za uživanje u blagodatima prirode i promocije zdravog načina života.

TABLET PRESTIGIO x2 - Budite u kontaktu sa svojim najmilijima i cijelim svijetom sa ovim super tabletom koji nudi mnogo korisnih i zabavnih aplikacija koje Vam mogu olakšati svakodnevicu.

MOBITEL VIVAX - Budi trendi i online sa ovim zabavnim smartphoneom.

YIPPY POKLON PAKET x10 - Pregršt osvježenja u samo jednom paketu. Konačno svi proizvodi koje djeca obožavaju na jednom mjestu.

Imaju 2 načina za sudjelovanje u nagradnoj igri:

Potrošač treba izrezati 6 (šest) različitih Yippy meda sa Yippy proizvoda pakovanja 0,33 L, pravilno ih zalijepiti na predložak (dostupan na označenom prodajnom mjestu) , te zajedno sa osobnim podacima (ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i grad stanovanja, i broj telefona ili mobitela) poslati u koverti na adresu: DŽAJIĆ COMMERCE doo, MEĐUGORSKA BB, 88320 LJUBUŠKI, ZA NAGRADNU IGRU "SAKUPI YIPPI MEDE"

Putem web stranice www.rauch.cc/ba nakon čega je potrebno odabrati način sudjelovanja: Igrati ''Yippy'' igru, skinuti predložak ili sudjelovati bez igranja (samo slanjem osobnih podataka). Yippy igra je zasnovana na principu '"povuci&ostavi"' gdje je potrebno svakom medi pronaći njegovo voće.

Trajanje nagradne igre: Republika Srpska: 15.09.2015. - 14.10.2015. i Federacija BiH: 15.09.2015. - 30.10.2015. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza